Coaching

Coaching

Coaching Leuven

 

Als coach wil ik je helpen om de stap te zetten van het ‘denken over’ naar effectief doen. Weer in beweging komen en gemotiveerd raken om iets te veranderen of ergens sterker in te worden, dat is het doel.

 Het coachen is een persoonlijke begeleiding om doelen te bereiken en veranderingsprocessen vol te houden. Je weet het wel, maar het lukt gewoon niet, daar kan een coach jou in supporteren.

 

 Door een aantal zaken logisch te structureren gaan we in het algemeen op zoek naar twee zaken. Waar liggen je sterke kanten en waar liggen je valkuilen. Waarschijnlijk ken je die ook al, maar deze klaarder uitlichten en in verhouding zien tot mekaar, zal je zeker sterken op je pad.

 

Met simpele oefeningetjes ga je daadwerkelijk beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Eerst binnen een makkelijke omgeving, daarna gaan we dit geleidelijk opdrijven. Ik volg je op de voet en we bespreken steeds de veranderingen.

 

Als je dit even weet vol te houden doe je dit voor je het weet op je eentje en sta je nog sterker.

 

Het gaat ook niet altijd om coach `nodig hebben` het gaat om iets willen veranderen.

 

e-Coaching

 

E-Coaching of Coaching op afstand is precies hetzelfde als de gewone coaching, alleen verloopt dit via Mail, chat of telefoon. Het is zeer laagdrempelig, sneller en goedkoper dan de gewone coaching. Wil je liever anoniem werken of vind je het prettiger om te schrijven, dan kan E-Coaching een oplossing zijn...

Werkwijze

 

Het is de bedoeling dat er vanuit vertrouwen gewerkt kan worden, dat je inzicht mee krijgt in je huidige situatie en dat we een richting gaan bepalen waarnaar gewerkt kan worden en waarin ik je ga stimuleren en helpen.

 

We gaan zoeken naar welke methodes voor jou het beste zijn om naar die doelen toe te werken, simpele oefeningen die je eerst probeert in een vertrouwde omgeving en later breder toegepast worden. Deze volg ik telkens op afgesproken momenten op.

 

Copyright © All Rights Reserved- basicInsight.be © 2013 •Privacy• BTW BE0846.263.830