Over mezelf

Over mijzelf

 

In 1999 ben ik psychologie gaan studeren in Maastricht. Ik heb het Masters traject van Neuro-Psychologie gevolgd, een zeer boeiende studie. Daar heb ik voor specialisaties gekozen als verslaving, sexualiteit, veroudering, psychodiagnostiek, labskills en depressie.

 

Mijn interesses gingen vooral naar de biologie en chemie in de psychologie. Dit maakte voor mij het vak van psycholoog meer tot wetenschap dan de klinische of Freudiaanse kijk op onze psyche.

 

Via mijn job bij een werving en selectie bureau ben ik meer gaan werken met psychometrische tests en heb ik veel ervaringen opgedaan over het begrijpen en verkennen van de `professionele persoonlijkheid`.

De inzichten en methodes die ik daar leerde zijn tevens heel geschikt om te gebruiken als nieuwe methode bij het coachen of begeleiden van mensen.

Altijd heb ik sterke interesses gehad in het hoe en waarom van mensen en hun levenspad. Met de kennis, de praktische middelen en opgedane ervaringen is het voor mij een logische stap dat ik dit verder wil zetten in effectief kunnen steunen en verder helpen. Hier wil ik mij voor inzetten en mijn kennis en ervaringen voor gebruiken. Ik wil daarbij mijn kennis en ervaring blijven verder ontwikkelen.

 

Ruben Wensing

Copyright © All Rights Reserved- basicInsight.be © 2013 •Privacy• BTW BE0846.263.830