Werkwijze

Werkwijze

Coaching Leuven

 

Soms komt het geloof in jezelf in het gedrang, soms is het hard om door te zetten. Daar kan je steun bij krijgen! Familie of vrienden maar zeker ook een coach kunnen je hierbij helpen.

Als je gelooft in jezelf en je hebt doorzetting en trots, dan kan je met toewijding hele bergen verzetten. Het is zeker niet altijd een makkelijk pad maar de weg naar verandering zelf houdt al beloning in.

 

Als je geïnteresseerd bent neem je contact via mail of telefoon (zie practische info). We maken dan ook een afspraak om dit te bespreken en hoe we samen verder zullen werken.

 

Tijdens de `intake` bespreken we je persoonlijkheid (structuur, je sterke kanten, je mogelijke moeilijkere kanten...) en luister ik naar je verhaal.

Gewapend met deze inzichten kijken we weer verder naar de volgende stappen die we samen zetten.

Het is de bedoeling dat er vanuit vertrouwen gewerkt kan worden, dat je inzicht mee krijgt in je huidige situatie en dat we een richting gaan bepalen waarnaar gewerkt kan worden en waarin ik je ga stimuleren en helpen.

We gaan zoeken naar welke methodes voor jou het beste zijn om naar die doelen toe te werken, simpele oefeningen die je eerst probeert in een vertrouwde omgeving en later breder toegepast worden. Deze volg ik telkens op afgesproken momenten op.

 

e-Coaching

 

E-Coaching of Coaching op afstand is precies hetzelfde als de gewone coaching, alleen verloopt dit via Mail, chat of telefoon. Het is zeer laagdrempelig, sneller en goedkoper dan de gewone coaching. Wil je liever anoniem werken of vind je het prettiger om te schrijven, dan kan E-Coaching een oplossing zijn...

Copyright © All Rights Reserved- basicInsight.be © 2013 •Privacy• BTW BE0846.263.830